FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop

2017-10-31

Älska allt det du är, precis som du är!

 

10 TECKEN PÅ ATT DU ÄLSKAR DIG SJÄLV

De flesta av oss vet vad det innebär att älska en annan person. Du känner säkert igen hur det är att intensivt längta efter att få vara tillsammans, att beundra någon för dig väldigt speciell person och att investera dina känslor i en annan människa. Vi anstränger oss ofta mycket för att vårda vår kärlek till andra men frågan är om vi älskar oss själva så pass mycket att vi är beredda att lägga in samma ansträngning för att vårda den relationen vi har till oss själva.

För många kan självkärlek kännas som ett främmande koncept och kanske felaktigt blandas ihop med egoism. Självkärlek är en kombination av självacceptans, självbehärskning, självkännedom och vänlighet samt respekt för oss själva.

Att vårda och utveckla den relationen vi har till oss själva är ständigt pågående process. Det handlar om att lära sig leva ut sin fulla potential. Att utveckla en stark medkänsla för sig själv och att göra val som är i samklang med vilka vi är. Den positiva effekten berör inte bara oss själva, den kommer spilla över till alla vi möter. En person som älskar och respekterar sig själv har så mycket mer att erbjuda.

 

Om du älskar och accepterar dig själv kommer du känna igen dig här:

Du är inte längre rädd för att fatta fel beslut eftersom du är vet att oavsett resultatet kommer du att ha lär dig något värdefullt.

Din inre kritiker har tystnat och ersatts med en neutral analyserande röst som mer konstaterar och drar slutsatser än dömer.

Du har slutat bry dig så mycket om vad andra tycker om dig så länge dina ord och handlingar är in integritet med vad du tror på.

Du känner dig inte ensam när du är själv eftersom du trivs i ditt eget sällskap.

Du inser att lycka inte går att hitta utan att den behöver få tillräckligt med utrymme så att den kan växa fram inifrån och ut.

Du har blivit bättre på att lyssna på din kropps signaler och du bryr dig mer om vad du äter, vad du dricker och vilka miljöer du vistas i.

Du har mod att släppa taget om relationer som inte längre tjänar dig.

Du unnar dig att njuta här och nu.

Du förväntar dig inte längre det värsta. Din tillit till andra har ökat och till dig själva att kunna hantera smärtsamma situationer.

Du ger dig själv tillräckligt med tid för att återhämta dig och fylla på dina batterier och du fyller regelbundet ditt liv med aktiviteter som du tycker om.

 

Ljus och kärlek till dig

Branka

 

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49